Na een jaar van zelfreflectie, het volgen van een opleiding tot voedingsconsulent, en het opstarten van de Vitaal en Voedzaam blog/website, heb ik alles even op een rijtje gezet tijdens een zalige vakantie in de Cognacstreek in Frankrijk.
Waarbij de planning voor het komende schooljaar is opgemaakt, heb ik me alvast ingeschreven voor een cursus over voedingsadvies voor pre-diabetici. De open cursussen “Anatomie, fysiologie en pathologie” en “Natuurlijke therapieën” staan op de agenda voor 2025.Ondertussen ben ik deeltijds aan het werk als winkelmedewerker bij Bakkerij Aernoudt, een heel gevarieerde job met leuk klantencontact. En ja, de taarten en gebakjes zijn heel verleidelijk… af en toe genieten van deze heerlijkheden moet kunnen, de 80/20 regel in gedachten houdend.
Het regelen van de administratieve verplichtingen om “Vitaal en Voedzaam” verder te ontwikkelen staat dit najaar nog op de planning, zodat ik in 2025 mijn carrière als voedingsconsulent kan beginnen. Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor vitaliteit en gezonde voeding op een leuke en toegankelijke manier professioneel met anderen te delen.
Vol energie, de batterijen terug opgeladen, we gaan ervoor 😊
Met smaakvolle groeten,
Sofie
#vitaalenvoedzaam #vitaliteit #energie #ambities #2025