Geniet binnen het half uur van een feestelijk ontbijt met deze snelle en heerlijke taartbodempjes, perfect gecombineerd met Griekse yoghurt en granaatappelpitjes.
Wat heb je nodig:
- 1 banaan
- 2 eieren
- 40 gram amandelmeel
- 30 gram gebroken lijnzaad
- kaneelpoeder
- Griekse yoghurt
- granaatappelpitjes
Hoe ga je te werk:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Prak de banaan met een vork en doe dit in een mengkom.
- Voeg de eieren eraan toe en roer goed om.
- Voeg vervolgens het amandelmeel en gebroken lijnzaad toe en meng tot een glad geheel.
- Bedek een ovenplaat met bakpapier en maak met het mengsel enkele taartbodempjes die ongeveer 1cm dik zijn. Ik maak hiervoor gebruik van een bakvormpje.
- Bak de taartbodempjes een 15-tal minuten op 180 graden tot ze mooi bruin kleuren
en laat ze even afkoelen.
Serveer de taartjes nu met de Griekse yoghurt en granaatappelpitjes. Werk het geheel af met wat kaneelpoeder en geniet van dit heerlijke ontbijt!
Met smaakvolle groeten,
Sofie
#vivoe #voedzaam #eetsmakelijk #granaatappel