Op zoek naar een hartig en zoet bijgerecht? Hieronder vind je een recept dat je een variatie aan smaken biedt, snel en gemakkelijk te bereiden is en ideaal is als toevoeging bij een stukje quiche.
Wat heb je nodig:
- Rucola 100 gram
- 1 granaatappel
- zoete aardappelen 600 gram
- geitenkaas 150 gram
- olijfolie
- Ras el Hanout
Begin met de bereiding van de zoete aardappel:
- Schil de zoete aardappelen en snijd hem in blokjes van 2 cm.
Bestrijk deze met olijfolie en kruid met Ras el Hanout - Leg de zoete aardappelblokjes verspreid op een bakplaat, bedekt met bakpapier,
en plaats deze 20 minuten in een oven op 185 graden.
Ondertussen kan je de overige ingrediƫnten klaarmaken:
- Snijd de granaatappel in twee en klop de pitjes eruit met een houten lepel.
- Verkruimel de geitenkaas.
- Spoel de rucola even in een keukenzeef.
Verdeel nu de zoete aardappelen over de borden en bestrooi met de geitenkaas, de granaatappelpitjes en de rucola. Serveer dit lekkers als bijgerecht bij een stukje quiche.
Met smaakvolle groeten,
Sofie
#vivoe #voedzaam #eetsmakelijk #granaatappel